BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Türkiye’de futbolda bir ilk

Bekirderespor altyapı teknik sorumlusu Muhammet Yıldız, Türkiye’de ilk kez düzenlenen 1’e 1 futbol turnuvası olan Gol Düellosu’nu başarıyla tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2026 17:47
Abone OlGoogle News

Bekirdere Spor Tesisleri’ndeki organizasyona katılan sporcularda çok büyük keyif aldılar.

DANA ÖNCE ÖRNEĞİ YOK

Muhammet Yıldı yaptığı açıklamada, “Daha önce örneği olmayan bu organizasyonda, bana güvenerek katılan sporcularımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ederim. Turnuvamızda 3’ü profesyonel olmak üzere 13 farklı kulüpten 32 sporcu yer aldı. Birbirinden keyifli karşılaşmalar izlettiler. Sahada izlediğimiz birçok sporcunun gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Böylesine güçlü bir rekabet ortamında dereceye giren ve ödül kazanan tüm sporcularımızı tebrik ederim.

ÇOK GÜZEL GEÇTİ

Mutluyum çünkü çocukların hem yarışıp hem eğlendiği, yeni arkadaşlıklar kurduğu ve güzel anılar biriktirdiği bir günün gerçekleşmesini sağladım. Tanıdığım sporcularla yeniden bir araya gelmekten ve yeni sporcular tanımaktan da büyük mutluluk duydum. Turnuva boyunca yanımda olan değerli hocalarıma teşekkür ederim. Bir ilki birlikte başardık. Gol Düellosu’nun yeni organizasyonlarında tekrar görüşmek dileğiyle” dedi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar