BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Kocaelispor'da endişeler artıyor! Kadro planlaması sorgulanıyor

Kocaelispor'da Smolcic'in ardından Botond Balogh’un transferi de olumsuz sonuçlanırken, yeşil siyahlıların kampa 2 gün kala stopersiz kalması yapılan kadro planlamasının eleştirilmesine neden oldu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2026 21:08
Abone OlGoogle News

Kocaelispor'da sezonun startının verileceği Riva kampına iki gün kala kadrodaki eksiklikler camiada endişe yaratıyor.

 

Geride kalan süreçte Wieteska, Smolcic ve bugün son olarak Botond Balogh ile yollarını ayıran yeşil siyahlıların kadrosunda kamp öncesi kağıt üzerinde stoper mevkinde şu an, geride kalan sezonu Boluspor’da kiralık olarak geçiren Onur Öztonga'nın dışında stoper bulunmuyor. 

 

SELÇUK İNAN İKİ FUTBOLCU İSTİYOR 

 

Çaykur Rizespor ile yollarını ayıracak Emir Ortakaya ile prenispte anlaşan Kocaelispor, oyuncunun transferinin farklı sebeplerden dolayı uzayacak olması nedeniyle cumartesi günü başlayacak kampa önemli eksiklerle başlayacak. Teknik Direktör Selçuk İnan, cumartesi gününe kadar yönetimden iki stoperin mutlaka transfer edilmesini beklerken, konu ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Maddi sorunlar nedeniyle zor bir dönem geçiren ve transfer için görüşülen birçok ismin kapısı çalınmasına karşın nakit sıkıntısı nedeniyle eli boş dönen yönetim, arayışlarına devam ediyor.

Umut Karagöz
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar