Okulda öğrencileri ayıran hizmetliye saldırdılar
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir okulda iki öğrenci arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen hizmetli, okula gelen öğrencinin yakınlarının saldırısına uğradı. Olay sırasında panik yaşayan bir kadın öğretmen de baygınlık geçirdi.

Olay, öğle saatlerinde Fatmahanım Ortaokulu’nda meydana geldi. İki kız öğrencinin kavga ettiğini gören okul hizmetlisi R.K., araya girerek öğrencileri ayırdı. Durumdan haberdar olan öğrencilerden birinin ağabeyi ve beraberindeki aile fertleri okula geldi.
Okulda yaşanan arbedede hizmetli R.K., öğrenci yakınları tarafından darbedildi. Gerginlik sırasında saldırganların bıçak çektiği de öğrenildi. Olayı gören beden eğitimi öğretmeni F.B. ise yaşadığı panik nedeniyle bayıldı.
HİZMETLİ VE ÖĞRETMEN HASTANEYE KALDIRILDI
Olayda yaralanan olmadığı belirtilirken, darbedilen hizmetli R.K. ile baygınlık geçiren öğretmen F.B. tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. İki kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İHA




