O İlçeler 9 Saat elektriksiz kalacak!
İstanbul Avrupa Yakası’nda elektrik dağıtım hizmeti veren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında 17 Haziran’da birçok ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Yapılan duyuruya göre çalışmalar sabah saatlerinde başlayacak ve bazı bölgelerde kesinti süresi 9 saate kadar uzayabilecek. Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri önceden almalarını tavsiye etti.
KESİNTİDEN ETKİLENECEK İLÇELER
Planlı çalışmalar nedeniyle aşağıdaki 21 ilçenin belirli mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak:
Esenler
Büyükçekmece
Fatih
Silivri
Beyoğlu
Kağıthane
Esenyurt
Güngören
Beşiktaş
Beylikdüzü
Sarıyer
Bağcılar
Gaziosmanpaşa
Avcılar
Eyüpsultan
Bahçelievler
Bayrampaşa
Arnavutköy
Başakşehir
Sultangazi
Küçükçekmece
Kesintilerin kapsamı ilçeden ilçeye değişiklik gösterirken, hangi mahalle ve sokakların etkileneceğine ilişkin güncel bilgiler BEDAŞ’ın planlı kesinti sorgulama ekranı ile mobil uygulaması üzerinden takip edilebiliyor.
Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından enerji arzının kademeli olarak yeniden sağlanacağını belirtti. Vatandaşların özellikle elektronik cihazlar ve günlük planlamaları konusunda tedbirli olmaları istendi.
Haber Merkezi





