Kocaelispor'un akademi maçları ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle 14, 15, 16 ve 17 Akademi Ligi maçlarını ileri bir tarihe erteledi.

ANTRENMAN YAPAMIYORLAR
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, birçok kulübün tesislerinde de sorunlara yol açtı. Sahaları su altında kalan kulüplerden biri de Kasımpaşa oldu. Lacivert beyazlı ekibin altyapı takımları, kendi tesislerinde antrenman yapamaz hale geldi.
KOCAELİSPOR İLE KARŞILAŞACAKTI
Kocaelispor'un 16 ve 17 yaş takımları da bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecekti. Ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle bu karşılaşmalar TFF'nin aldığı kararla ileri bir tarihe ertelendi.
Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan yağışların ardından özellikle İstanbul'daki altyapı tesislerinde yaşanan olumsuzluklar, Akademi Ligi programını da doğrudan etkiledi.




