BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Kocaelispor için en uzun 48 saat olacak!

Avrupa’nın 5 büyük liginde transfer dönemi 2 Eylül’de sona erecek. Türkiye’de ise kulüpler için transfer dönemi 4 Eylül’de kapanacak. Aradaki iki günlük fark, transferin son bölümünde Kocaelispor adına da önemli fırsatlar oluşturabilir.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2026 14:03
Abone OlGoogle News

Avrupa’da transfer döneminin 2 Eylül’de sona ermesinin ardından, kadrolarında düşünülmeyen ya da yeni bir takım arayışında olan futbolcular için Türkiye önemli bir alternatif haline gelebilir. Bu nedenle Kocaelispor’un özellikle 2-4 Eylül tarihleri arasındaki gelişmeleri yakından takip etmesi bekleniyor.

 

Yeşil siyahlılar şu an mutlaka bir orta saha ve bir de forvet takviyesi yapacak. Öte yandan takımda yaşanabilecek ayrılıklar da transfer planını değiştirebilir. Kocaelispor’dan herhangi bir futbolcunun ayrılması halinde, oluşacak boşluğa göre yeni bir transfer daha gündeme gelebilir.

 

Yeşil siyahlılar için transfer döneminin son 48 saati, hem mevcut eksiklerin tamamlanması hem de Avrupa’da ortaya çıkabilecek fırsatların değerlendirilmesi açısından sezonun en kritik ve en hareketli iki günü olmaya aday olarak gözüküyor.

Umut Karagöz
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar