BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Kocaelispor, Başakşehir'e gol olup yağdı!

Kocaelispor U-16'dan müthiş bir galibiyet geldi. Serhat Sağat’ın öğrencileri hem oyunları hem de skorlarıyla göz doldurdu. Kaan Kapdan ve Kaya Ünlü ikişer golle yıldızlaştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2026 14:13
Abone OlGoogle News

BAŞTAN SONA ÜSTÜN FUTBOL 
Gelişim Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor U-16 Takımı, sezonun ikinci haftasında Vinsan Tesisleri’nde konuk ettiği Başakşehir’i 4-0 mağlup etti. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan yeşil siyahlılar, sergiledikleri performansla gelecek adına umut verdi.

KAAN KAPDAN VE KAYA ÜNLÜ’DEN İKİŞER GOL
Karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Kocaelispor, rakibine önemli bir üstünlük kurdu. Yeşilnsiyahlı takımın gollerini Kaan Kapdan ve Kaya Ünlü ikişer kez fileleri havalandırarak kaydetti. Hem hücumda hem de takım oyununda etkili bir görüntü sergileyen Kocaelisporlu gençler, farklı galibiyeti hak etti.

GALATASARAY BERABERLİĞİNİN  ARDINDAN BAŞAKŞEHİR ZAFERİ
Sezonun ilk haftasında Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Kocaelispor U-16, ikinci maçında Başakşehir karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle gücünü gösterdi.

Teknik direktör Serhat Sağat yönetimindeki genç futbolcuların ortaya koyduğu mücadele, oyun disiplini ve hücum etkinliği dikkat çekti. Kocaelispor U16, bu performansıyla sezonun ilerleyen haftaları için taraftarlarına umut verdi.

 
 
 
 
 
 

Umut Karagöz
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar