Kocaeli'de konut arayanlar dikkat! Kaçmayacak fırsat...
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan 4+1 daire, borç nedeniyle icradan satışa çıkarıldı. Satış işlemi Gebze İcra Dairesi tarafından yürütülüyor.

Kazım Karabekir Mahallesi Atmaca Sokak'ta yer alan daire, bodrum ve zemin katlardan oluşuyor. Yaklaşık 115 metrekare brüt kullanım alanına sahip olan taşınmazın net kullanım alanı ise yaklaşık 100 metrekare olarak belirtildi.
İcra dosyasındaki bilgilere göre daire; 4 oda, 1 salon, mutfak, banyo ve terastan oluşuyor. Doğalgaz kombi ile ısıtılan konutun iyi durumda olduğu ve kullanım açısından herhangi bir eksikliğinin bulunmadığı ifade edildi.
9 daireli binada bulunan taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 3 milyon 950 bin TL olarak açıklandı. Satışta uygulanacak KDV oranı ise yüzde 1 olacak.
Taşınmazın ilk artırması 12 Ağustos 2026 tarihinde başlayacak ve 19 Ağustos 2026 tarihinde sona erecek. İlk artırmada alıcı çıkmaması halinde ikinci artırma 10-17 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi




