Güleryüz’den Lütfü Obuz’a hayırlı olsun ziyareti
Çarşı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Güleryüz, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Lütfü Obuz’u makamında ziyaret etti.

Güleryüz, Obuz’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Güleryüz, Lütfü Obuz’a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Çarşı Yapı hakkında da Başkan Vekili Obuz’a bilgi veren Güleryüz, Çarşı Yapı’nın faaliyetleri ve bölgeye sağladığı katkılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Yapı ve ticaret sektörünün kent ekonomisindeki yeri üzerine de görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, İzmit’in gelişimine yönelik karşılıklı değerlendirmeler gerçekleştirildi.
Haber Merkezi




