BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Galatasaray’a 4 gol atmıştı! Taner Gülleri maça geliyor!

Kocaelispor tarihinin unutulmaz isimlerinden Taner Gülleri, Galatasaray-Kocaelispor karşılaşmasını stattan takip edecek. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2026 16:32
Abone OlGoogle News

Tarih: 22 Şubat 2009… Kocaelispor, Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray’ın karşısına çıkmıştı. Sarı kırmızılılar Mehmet Topal’ın golüyle öne geçti. Ancak Kocaelispor geri adım atmadı. 24. dakikada sahneye Taner Gülleri çıktı ve skoru 1-1 yaptı. Ardından Murat Hacıoğlu Kocaelispor’u 2-1 öne geçirdi.

 

ŞOV YAPMIŞTI

İkinci yarıda ise Taner Gülleri fırtınası vardı. 63. dakikada bir kez daha ağları havalandıran Taner skoru 3-1’e getirdi. Galatasaray Lincoln ile farkı bire indirdi ancak gecenin kahramanı durmadı. 64. dakikada Taner bir kez daha fileleri havalandırdı. 90+5’te ise dördüncü golünü attı.

O KAHRAMAN RAMS PARK’TA

Taner Gülleri, Ali Sami Yen’de Galatasaray’a tam 4 gol atarak Kocaelispor tarihinin en unutulmaz bireysel performanslarından birine imza atarken kulüp tarihinin en sansasyonel skorlarından birini ortaya çıkardı. Aradan uzun yıllar geçti. O maçın kahramanı yine Kocaelispor’un Galatasaray karşısındaki mücadelesini tribünden izleyecek.

Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar