BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Destek için yine belediyenin önündeler!

İzmit Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı işlemlerinin ardından belediye binası önünde başlayan destek buluşmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2026 20:44
Abone OlGoogle News

İzmit Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan başta olmak üzere 31 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Bu operasyonun ardından dün akşam gerçekleştirilen buluşmanın ardından bu akşam da saat 19.30 itibarıyla çok sayıda vatandaş, partili ve belediye çalışanı İzmit Belediyesi önünde bir araya geldi.

 

Belediye binası önünde toplanan kalabalık, sloganlar atarak ve alkışlarla destek mesajları verdi. Alanda CHP yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile vatandaşlar yer aldı.

Bu akşam da kalabalığın belediye binası önündeki desteğini sürdürdüğü görüldü. Destek için toplanan vatandaşlar, soruşturma sürecini yakından takip ettiklerini ifade etti.

 

 
 
 

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar