BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Çubuklu Bala Spor Kulübü, yüzmede de var!

Kocaeli'de çocukların yaz tatilini sporla değerlendirmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Çubuklu Bala Spor, geleneksel hale getirdiği yüzme etkinliklerinin 2026 sezonunu başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2026 17:12
Abone OlGoogle News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vinsan Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek eğitimler, yaz boyunca çocukları hem yüzmeyle tanıştıracak hem de güvenli yüzme alışkanlığı kazandıracak. Her pazartesi saat 09.00'da düzenlenecek olan yüzme etkinliklerine katılan çocuklar, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde temel yüzme eğitimi alacak. 

 

İSTENENLER

Etkinliğe katılmak isteyenlerden nüfus cüzdanı fotokopisi, bone ve terlik getirmeleri istenirken, sporcu lisansı bulunmayan çocuklar için gerekli işlemlerin de kulüp tarafından yönlendirileceği belirtildi. Çubuklu Bala Spor yönetimi, yüzmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, tüm aileleri çocuklarını sporla buluşturmaya davet etti. 

ÇOK SAYIDA ÇOCUĞA ULAŞILACAK

Kulüp yetkilileri, yaz döneminde hem eğitici hem de eğlenceli bir program hazırladıklarını ifade ederek, yüzme eğitimlerinin güvenli bir ortamda gerçekleştirileceğinin altını çizdi. Yeni sezonun ilk gününde havuz kenarında bir araya gelen minik sporcuların heyecanı ise renkli görüntüler oluştururken, Çubuklu Bala Spor'un yaz boyunca çok sayıda çocuğa ulaşması hedefleniyor.

 
Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar