CHP Kocaeli’den mahalle çıkarması
CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım, İzmit’te gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep, sorun ve beklentileri dinledi.

Yıldırım, İzmit İlçe Başkanı Engin Özcan ve önceki dönem Meclis Üyesi Cengiz Çakar ile birlikte Çubuklu Bala, Çubuklu Osmaniye ve Yassıbağ mahallelerini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahalle sakinleriyle görüşen CHP heyeti, vatandaşların talep ve sorunlarını doğrudan dinledi. Mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen heyet, mahallelerin ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Selman Yıldırım, CHP’nin siyaset anlayışının vatandaşlarla sahada bir araya gelmek üzerine kurulu olduğunu belirtti.
Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak çözümün sahada, vatandaşımızla yan yana olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Kocaeli’nin her mahallesini dinlemeye, sorunları yerinde tespit etmeye ve çözüm için takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yıldırım ayrıca, “Bizim siyaset anlayışımız; halkın içinde, halkla birlikte ve halkın sorunlarına çözüm üretmek üzerine kuruludur” dedi.
Haber Merkezi




