BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Başiskele'de 4 mahallede eş zamanlı çalışma

Başiskele'de belediye ekiplerince 4 mahallede altyapı, üstyapı, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2026 14:27
Abone OlGoogle News

Başiskele Belediyesi tarafından, "Köşe Bucak Güzel İşler" adıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda planlamalar yapılıyor.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlükleri koordinesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Sepetlipınar, Yaylacık, Havuzlubahçe ve Fatih mahallelerinde asfalt kaplama, yama, yol bakımı, bordür döşeme ve kilit parke tamiratları yapıldı.

Ekipler tarafından park ve yeşil alanlarda yabani ot temizliği, ağaç budama işlemleri gerçekleştirilirken, çocuk oyun grupları ile kent mobilyalarının bakım ve onarımları da tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında ayrıca cadde ve sokakların süpürülüp yıkanması, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesi ile moloz ve hacimli atıkların kaldırılması işlemleri yapıldı.

 

 
İHA
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar