BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Amed maçı öncesi Kuruçeşme’de çok güzel tablo 

Kuruçeşme’de, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi ile tribün lideri Ulaş Özcan’ı en iyi şekilde misafir edildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2026 19:39
Abone OlGoogle News

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada yeni sezonda Kocaelispor’a başarı dileğinde bulunuldu ve Hodri Meydan ile Kuruçeşmeliler samimi bir istişare gerçekleştirdi. Tribünün öncü isimlerinden Orhan Dursun öncülüğünde bir araya gelinirken, tribünlerde küskünlükerin yaşanmaması ve sadece Kocaelispor çatısı altında tek yumruk olunması vurgulandı. 

ORTAK ANLAYIŞ

Kuruçeşmeliler açıklamasında şu düşüncelere yer verdi: Bu buluşmaların en kıymetli tarafı aynı şehrin aynı sevdanın insanları olarak birbirimizi dinlemek, dostluğumuzu pekiştirmek ve Kocaelispor’umuz için ortak bir anlayış etrafında buluşabilmektir. Yeni sezonda kırgınlıkların değil dostluğun, ayrışmanın değil birlik ve beraberliğin, tartışmaların değil Kocaelispor sevdamızın öne çıktığı bir tribün ve şehir kültürü oluşturmalıyız.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Kocaelispor hepimizin ortak sevdası, Kocaeli ise hepimizin ortak değeridir. Yeni sezonda şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte Kocaelispor’umuzun yanında, tek yürek olmalıyız. Ziyaretleri ve samimi sohbetleri için Enver Güler başkanımıza, yönetimine ve tribün liderimiz Ulaş Özcan’a teşekkür ediyoruz.

 

 

Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar