BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Trafikte bunu yapan yandı! 180 gün men

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletiyle trafikte tehlikeli hareketler yapan sürücü, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan sürücüye toplam 610 bin 168 TL para cezası kesildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2026 11:07
Abone OlGoogle News

Olay, Antalya Caddesi’nde meydana geldi. Plakasız motosikletiyle ters yönden ilerleyen ve ön tekerini kaldırarak seyreden sürücü, bölgede denetim yapan trafik ekiplerinin dur ihtarına uymadı. Kaçan sürücü, polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

180 GÜN MEN

Yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetine daha önce el konulduğu ve bu nedenle ehliyetsiz şekilde motosiklet kullandığı belirlendi. Motosikletin plakasının ise oturağın altında bulunduğu tespit edildi. Sürücüye; ehliyetsiz araç kullanmak, polisin dur ihtarına uymamak, ikinci kez plakasız araç kullanmak, akrobasi hareketi yapmak, ters yönde ilerlemek, kırmızı ışık ihlali ve aynasız motosiklet kullanmak gibi ihlallerden toplam 610 bin 168 TL ceza uygulandı. Motosiklet de yapılan ihlaller nedeniyle 180 gün trafikten men edildi. Yediemin otoparkına çekilen motosikletin ön tekerini kaldırma, dur ihtarına uymama ve ikinci kez plakasız kullanma ihlalleri nedeniyle ayrı ayrı 60 gün olmak üzere toplam 180 gün trafikten men edildiği bildirildi.

İHA
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar