Spor Güvenliği toplantısına Durul ve Uçar katıldı
İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlediği Spor Güvenliği Koordinasyon Toplantısı’na Kocaelispor’dan Başkan Recep Durul ve Basın Sözcüsü Haşmet Uçar katıldı.

ÜST DÜZEY BÜROKRATLAR YER ALDI
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun katılımıyla, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
2 SAAT SÜRDÜ
Yeni sezon öncesinde sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine yönelik ilgili paydaşlar arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi, 2025-2026 futbol sezonunda yaşanan olayların değerlendirilmesi ve 2026-2027 futbol sezonunda uygulanacak güvenlik tedbirlerine ilişkin stratejilerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı 2 saat sürdü. Toplantıya Kocaelispor’dan Başkan Recep Durul ve Basın Sözcüsü Haşmet Uçar katıldı.
GÜNDEM GÜVENLİK
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İstanbul İl Jandarma Komutanı Korgeneral Yusuf Kenan Topçu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Veli Ozan Çakır, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz ve Fuat Göktaş ile TFF Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, 1. Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticileri, İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı profesyonelleri katılım sağladı.
Haber Merkezi





