Şirin ve Tamyüksel, Obuz’a başarı diledi
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz’u makamında ziyaret etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2026 13:05

Gerçekleşen ziyarette, İzmit Belediyesi’nde yaşanan süreç nedeniyle Başkanvekili Lütfü Obuz’a geçmiş olsun dilekleri iletilirken, Belediye Meclisi tarafından başkanvekili olarak seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu. Ziyarette İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin ve İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel’in yanı sıra parti yöneticileri de yer aldı.
İYİ Parti heyeti, Lütfü Obuz’a yeni görevinde başarılar dilerken, Obuz da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için parti yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Haber Merkezi0 Yorumlar






