BIST10.275,75%0.46
USD39.8765%0,13
EURO47,0177 %0.41
ALTIN4.274,48 %0.35

Patlamadan yaralanan işçi öldü

Körfez'de bulunan Anadolu Döküm Sanayi A.Ş.’ye ait fabrikadameydana gelen patlamada yaralanan işçi Mesut Tunç hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2021 10:47
Abone OlGoogle News
15 Nisan 2021 günü öğle saatlerinde Körfez Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde bulunan Anadolu Döküm Sanayi A.Ş.’ye ait fabrikada döküm kazanı patladı. Patlamanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınırken sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerinde ilk müdahalesini yapmasının ardından 2’si ağır 8 yaralıyı ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

AĞIR YARALANMIŞTI 
Fabrikada meydana gelen patlama sonucu ağır yaralanan, Körfez İlçesi Hacı Osman Mahallesi sakinlerinden olan evli ve 3 çocuk babası Mesut Tunç, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fabrikada 15 yıldan bu yana çalışan Tunç’un  cenazesinin Bağdat Camii’nde kılınacak öğle namazı sonrası Körfez Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!