Derincespor ismiyle son şampiyonluk
U-12 Ligi C Grubu’nda Belediye Derincespor, şampiyonluğa çok rahat ulaştı. Sarı-Lacivertli ekip, son maçında Maltaspor’u 7-0 mağlup etti.

Belediye Derincespor, bu sezon küçük yaş gruplarında yerel liglerde çok başarılı. U-13 Ligi’nde de şampiyon olan Sarı-Lacivertli ekip, U-12 Ligi C Grubu’nda puan kaybı yaşamadan birinci oldu. Ferhat Çiçek ve Savaş Küçükhasanoğlu’nun çalıştırdığı Belediye Derincespor, son maçında Avni Kalkavan Stadı’nda İzmit Maltaspor ile karşı karşıya geldi.
MALTASPOR’U MAĞLUP ETTİ
Daha önce şampiyonluğunu garantileyen Sarı-Lacivertli ekip, rakibini 7-0 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Belediye Derincespor, ligde oynadığı maçlarda rakip filelere 70 gol atarken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Ferhat Çiçek, bir yıl boyunca çalıştıkları minik futbolcularını kutladı, her saman yanlarında olan sporcularına ailelerine de çok teşekkür etti.
Umut Karagöz