Kocaeli’de sağlık ocağına gitti, gördüğüyle şoke oldu!
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan bir vatandaş, bebeğinin rutin kontrolü için gittiği aile hekimliğinin çalışma saatleri içerisinde kapalı olduğunu iddia ederek duruma tepki gösterdi.

Vatandaş, Gebze'de bulunan 014 numaralı Aile Hekimliği'ne bebeğinin aylık kontrolü için önce saat 13.15'te gittiğini ancak kapının kapalı olduğunu belirtti. Aynı gün saat 17.10 sıralarında yeniden aile hekimliğine gittiğini ifade eden vatandaş, bu kez de hizmet alamadığını söyledi.
“MAĞDUR OLDUM”
Kapıda belirtilen çalışma saatleri içerisinde aile hekimliğinin açık olması gerektiğini savunan vatandaş, bebeğinin rutin kontrolünü yaptıramadığı için mağdur olduğunu dile getirdi. Vatandaş, olağanüstü bir durum söz konusuysa bunun önceden duyurulması gerektiğini belirterek yetkililerden konuya ilişkin açıklama beklediğini ifade etti.
Haber Merkezi






