BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Kocaeli’de pazar günü için kritik uyarı!

Kocaeli Valiliği, 9 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek 2026-YÖKDİL/2 sınavı öncesinde adayları ilgilendiren önemli bir duyuru yayımladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2026 10:47
Abone OlGoogle News

Yapılan açıklamaya göre, nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve sınava girebilmek için yeni belgeye ihtiyaç duyan adaylar için İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü pazar günü de hizmet verecek. 

 

07.00-10.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK 

Müdürlük, 09 Ağustos Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık olacak. Adayların, Sınava Giriş Belgesi ile birlikte 1 adet biyometrik fotoğraf getirmeleri halinde, yeni kimlik kartı düzenleninceye kadar geçerli olacak Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecek. Valilik, sınava katılacak adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için gerekli belgelerle birlikte belirtilen saatlerde müdürlüğe başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar