BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Kocaeli'de pazar alanı kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi, ilçedeki çeşitli kapalı pazar alanları, kamyon ve tır parkı ile bir macera parkında bulunan tuvaletlerin işletme hakkını ihaleyle kiraya vereceğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2026 14:56
Abone OlGoogle News

Ademyavuz, Mevlana, Tatlıkuyu, Yenikent, Eskihisar, Barış ve Hacıhalil mahallelerinde bulunan işletmeler için ihale, 20 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üç yıllık kiralama süresini kapsayan ihalenin yıllık muhammen bedeli 900 bin lira artı KDV olarak belirlendi. Geçici teminat bedelinin ise 27 bin lira olduğu açıklandı.

Başvuruların 17 Ağustos 2026 tarihinde mesai bitimine kadar Gebze Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.

Yetkililer, başvuruların yalnızca kapalı zarf usulüyle kabul edileceğini, posta ve faks yoluyla yapılan başvuruların ise değerlendirmeye alınmayacağını bildirdi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar