BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Kocaeli’de gece sipariş verdi, saatler sonra acillik oldu!

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yahyakaptan Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir döner restoranından sipariş verdiğini belirten bir vatandaş, menüyle birlikte gönderilen ayranın bozuk olduğunu ve tüketimin ardından gıda zehirlenmesi yaşadığını iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2026 14:32
Abone OlGoogle News

Şikayetvar adlı platformda yer alan iddiaya göre, 8 Temmuz 2026 gecesi paket servis olarak tavuk döner large dürüm menü siparişi veren vatandaşın siparişi saat 01.45 sıralarında teslim edildi. Menüyle birlikte gelen ayranların tadı ve kokusunun normal olmadığını sonradan fark ettiğini belirten vatandaş, ürünü tükettikten kısa süre sonra mide bulantısı ve rahatsızlık yaşamaya başladığını ifade etti.

Rahatsızlığının artması üzerine gece saat 03.00 sıralarında Kocaeli Şehir Hastanesi Acil Servisi'ne başvurduğunu söyleyen vatandaş, burada mide yıkama işlemi yapıldığını ve kendisine gıda zehirlenmesi tanısı konulduğunu öne sürdü.

Ayranların son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına rağmen bozuk olduğunu iddia eden vatandaş, yaşadığı olay nedeniyle hem sağlık sorunu yaşadığını hem de markaya olan güveninin sarsıldığını belirtti.

Vatandaş, olayla ilgili gerekli incelemenin yapılmasını, bozuk olduğu öne sürülen ürünlerin nasıl satışa sunulduğunun araştırılmasını, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin uygulanmasını ve yaşadığı mağduriyetin giderilmesini talep etti.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar