Kim Milyoner Olmak İster'de kimsenin okuyamadığı soru olay oldu! Ünlü oyuncu zor anlar yaşadı!
ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışmacı koltuğuna oturan oyuncu Mustafa Ferit Aktuğ, performansıyla dikkat çekti. Ancak geceye damga vuran an, 200 bin TL değerindeki uzun ve telaffuzu zor göl sorusu oldu.

Yarışmacıya, dünyanın en uzun isimlerinden birine sahip olan "Chargoggagoggmanchauggaugagoggchaubunagungamaug Gölü nerededir?" sorusu yöneltildi. Zorlanan Aktuğ, doğru cevaba ulaşabilmek için çift cevap jokerini kullandı. İlk tercihini Finlandiya'dan yana kullanan oyuncu, ikinci hakkıyla ABD cevabını vererek soruyu doğru yanıtladı ve yarışmada yoluna devam etti.
Bir sonraki aşamada karşısına çıkan 300 bin TL'lik NBA sorusunu da doğru cevaplayan Aktuğ, 500 bin TL değerindeki 11. soruya kadar yükselmeyi başardı.
Ancak yarışmacının serüveni atasözü sorusunda sona erdi. "İki kardeş savaşmış..." şeklinde başlayan atasözünün devamını yanlış tahmin eden Aktuğ, doğru cevap olan "Ebleh buna inanmış" yerine farklı bir yanıt verince yarışmaya veda etti.
Başarılı performans sergileyen oyuncu, yarışmadan 50 bin TL ödülle ayrıldı. Sosyal medyada ise en çok konuşulan detay, 47 harfli göl ismi ve yarışmacının bu soruda yaşadığı zor anlar oldu.
Haber Merkezi





