BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Kandıra’da okulların spor sahaları yenileniyor

Kandıra Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ilçedeki tüm okulların spor alanlarında yenileme ve bakım çalışması başlatılıyor. Basketbol potaları yenilenirken futbol kaleleri de elden geçirilecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2026 11:02
Abone OlGoogle News

Kandıra’da çocukların daha güvenli ve modern alanlarda spor yapabilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor. Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçedeki tüm okulların basketbol potalarının yenileneceğini, futbol kalelerinin ise bakım ve onarımdan geçirileceğini duyurdu.

Çocukların spor faaliyetlerini daha sağlıklı koşullarda sürdürebilmesini hedefleyen çalışma kapsamında okul bahçelerindeki basketbol ve futbol sahalarının ihtiyaçları giderilecek.

Başkan Erol Ölmez, çalışmaya ilişkin paylaşımında çocuklar için sahada olduklarını vurgulayarak, spor alanlarının iyileştirilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ettiklerini belirtti.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar