Kağıtspor’un başına İzmitli teknik adam geldi!
Geçen yıl Erkekler basketbol 1.Lig’den düşen Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, yeni sezonda teknik sorumlu olarak İzmitli Enes Akdilek anlaştı. Mavi-Beyazlı ekip, 3 4 yıldır Murat Yolcu çalıştırıyordu. Murat yolcu, üç yılda iki kez takımı 1.Lig’den düşürdü.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2026 16:04

Kağıtspor Kulübü’nden yapılan açıklamada,” Basketbol Takımımız, baş antrenörlük görevi için kentin evladı, İzmitli teknik adam Enes Akdilek ile anlaşma sağladı.
Kulüp Başkanımız İbrahim Ercin ve Başkan vekilimiz Fatih Özkaraaslan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kentin ruhunu yansıtacak yeni bir döneme “merhaba” dedik. Doğup büyüdüğü şehrin takımında göreve başlayan Enes Akdilek hocamıza “Yuvana hoş geldin” diyor, mavi-beyazlı armamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.
Umut Karagöz
0 Yorumlar






