BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

İzmit'te kaldırımdaki tehlike 1 aydır kaldırılmadı!

İzmit Kuruçeşme Fatih Mahallesi 24. Sokak'ta kaldırım üzerinde bulunan paslı ve keskin bir kanca, mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. İddiaya göre poşet taşımakta kullanıldığı düşünülen kanca yaklaşık bir aydır kaldırılmayarak yayalar için risk oluşturuyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2026 09:59
Abone OlGoogle News

Bölgeden geçen vatandaşlar, kaldırımın ortasında bulunan kancanın özellikle küçük çocuklar, yaşlılar ve görme engelli bireyler açısından ciddi tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi. 

ACİLEN SÖKÜLMESİ GEREKİYOR 

Şikayetini dile getiren bir vatandaş, keskin metal parçanın göze çarpma ya da yaralanmaya neden olabileceğini ifade ederek, kancanın acilen sökülmesini ve kaldırımlarda benzer risk oluşturan unsurların da kontrol edilmesini talep etti. Yetkililerden, olası bir kazanın yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması bekleniyor.

 

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar