BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

İzmit’te herkes bunu soruyor! Neden kapalı?

Kuzey Marmara Otoyolu’nu sık sık kullanan bir vatandaş, İzmit Kuzey gişelerinde yaşanan yoğunluk ve kapalı gişeler nedeniyle tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2026 14:02
Abone OlGoogle News

Vatandaş, 4 geçiş noktası bulunmasına rağmen çoğu zaman yalnızca 2 gişenin aktif olduğunu ve özellikle yoğun saatlerde uzun araç kuyrukları oluştuğunu söyledi. Otoyolu yüksek ücretine rağmen zamandan kazanmak için tercih ettiğini belirten vatandaş, gişelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle beklemek zorunda kaldığını ifade etti. Sorunun geçici olmadığını savunan vatandaş, kapalı gişelerin yoğun saatlerde neden devreye alınmadığını sorguladı. 

 

TÜM GİŞELER AKTİF HALE GETİRİLMELİ  

Konuyu daha önce yetkili birimlere de ilettiğini belirten vatandaş, aldığı yanıtın ise tatmin edici olmadığını dile getirdi. Yetkililerden İzmit Kuzey gişelerinde yoğun saatlerde tüm gişelerin aktif hale getirilmesini isteyen vatandaş, ödediği ücret karşılığında daha hızlı ve yeterli hizmet beklediğini söyledi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar