Hürriyet’in eski özel kalemi İstanbul’a gönderilecek!
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eski Özel Kalem Müdürü Ümit Duygu Çetiner’in, bugün sabah saatlerinde Bodrum’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı öğrenilmişti, yeni iddialar ortaya atıldı.

İzmit Belediyesi’nden emekli olduktan sonra Bodrum’a yerleşen, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eski Özel Kalem Müdürü Ümit Duygu Çetiner, sabah saat 06.00’da düzenlenen operasyon ile gözaltına alınmıştı. İddialara göre annesi ile yaşayan Çetiner’in kapıyı duymaması nedeniyle evine ekipler tarafından girildi.
İSTANBUL’A SEVK EDİLECEK
Öte yandan, kulislere yansıyan iddialara göre Çetiner'in, son günlerde kamuoyunda gündem olan CHP milletvekili Veli Ağbaba hakkında yürütülen soruşturmada; mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanı Turgut Koç ile gerçekleştirildiği öne sürülen telefon görüşmeleri nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi. Operasyonun hangi soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği resmi makamlarca henüz açıklanmadığı gibi kesin gerekçesi o zaman belli olacak.
İddialara göre Çetiner'in İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderileceği belirtiliyor.
Hatice Hünerel



