BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Gölcük’te el sanatları festivali için başvurular başladı

Gölcük’te el sanatlarını yaşatmak amacıyla düzenlenecek festival için başvurular başladı. 7-8-9 Ağustos’ta Değirmendere İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte zanaatkarlar, el emeği ürünlerini sergileme imkanı bulacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2026 12:03
Abone OlGoogle News

Gölcük Belediyesi yaz dönemi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Değirmendere İskele Meydanı’nda düzenlenecek.

"Geleneksel El Sanatları Festivali" için geri sayım başladı. "Sanata Değer" mottosuyla gerçekleştirilecek dev organizasyonda yer almak isteyen zanaatkarlar için stant açma başvuruları resmi olarak açıldı. Görsel tasarımlarda ilan edilen resmi bilgilere göre festival, 7-8-9 Ağustos tarihlerinde Değirmendere İskele Meydanı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

3 gün boyunca sürecek olan organizasyonda; dokumadan çömlekçiliğe, ahşap işçiliğinden geleneksel takı tasarımlarına kadar çok geniş yelpazede el emeği göz nuru eserler sergilenecek. Ziyaretçiler hem zanaatkarların canlı performanslarını izleme fırsatı bulacak hem de nadide eserleri doğrudan üreticisinden satın alabilecek.

 

Festival bünyesinde eserlerini sergilemek ve kendi markalarıyla yer almak isteyen el sanatları üreticileri ile zanaatkarlar için stant başvuru süreci başlatıldı. Festivale katılmak isteyenler, başvuru metnini Gölcük Belediyesi’nin internet adresinden indirerek ilgili mail adresine göndererek işlemlerini tamamlayabilecek.

 

 
İHA
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar