Gebzespor’dan çok kritik 3 puan
2. Lig’de zirve yarışı yapan Gebzespor, cumartesi akşamı İzmir deplasmanında Menemen FK sınavındaydı. Menemen Stadı’nın çok kötü zemininde oynanan maçı Gebzespor, ilk yarıda Mutlu Güler’in attığı golle 1-0 kazandı.

Ligde üst üste 3 maçta berabere kalan Gebzespor, geçen hafta sahasında Erbaaspor’u yenerek moral bulmuştu. Mor-Beyazlı ekip, bu kez deplasmanda Menmenen FK karşısında kazanıp, çıkışını sürdürmek istiyordu. Temsilcimizi bu maçta sadece rakip değil çok kötü bir saha zemini bekliyordu. Menemen Stadı’nın zemini tarladan farksızdı. Bu maçta sakatlığı bulunan Haşim Arda sarman ve Abdurrahman Güresin kadroda yer almadılar.
GOL MUTLU GÜLER’DEN GELDİ
Maça Übeyd Adıyaman, Halil Çiçek, Hakan özkan, Sırat Yeşilördek, Mustafa Erkasap, emre Keskin, Mert Aktaş, Mutlu Güler, Hüseyin Seyhan, Tolunay Yurtseven ve Batuhan Altıntaş on biri ile çıktı Gebzespor, ilk yarı pozisyonlarda buldu, Mutlu Güler’in 26.dakikada attığı golle de devreyi 1-0 önde geçti. İkinci yarıda Gebzespor, Emre Keskin ve Tolunay ile pozisyonlara girdi. 77.dakikada Menemen FK’da Doğukan kırmızı kart gördü. Maçı da temsilcimiz 1-0 galip bitirdi.
Hatice Hünerel





