CHP Körfez'de delege savaşı
CHP, ağustosun 2. haftasında delege seçimlerine hazırlanırken Körfez ilçesinde bir önceki yerel seçimlerde yaşanan olayın tekrarlanmaması için taraflar delege ona çıktılar.

Mevcut İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, kendisine ilçe başkanlığını kazandıran delegeleri korumaya çalışarak yenilerini eklemeye çalışırken, bir başka grup ise karşı hamle yaparak yeni bir ilçe yönetimi temin etmek için delegelerini belirlemek istiyor.
Ağustos ayında delege seçimlerinin tamamlanmasından sonra eylül ayında da ilçe başkanlığı seçimlerini yapmayı planlayan CHP'de, adaylar da delege listelerinin tamamlanmasını bekliyor.
Körfez İlçe'de bir önceki yerel seçimlerin teşkilatın adayla birlikte hareket etmemesi nedeniyle 1390 oyla belediye başkanlığının kaybedilmesini unutamayan delegelerin yeni bir ilçe yönetimi arayışına girmesi bekleniyor. Muhalefet grubu işi sağlama almak için kendi delegelerini listelerden çıkartmak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar.
Haber Merkezi



