BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Büfeden baz istasyonuna… 17 nokta listede!

Körfez Belediyesi, mülkiyeti ve hüküm tasarrufu belediyeye ait toplam 17 taşınmaz için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2026 10:50
Abone OlGoogle News

İhale kapsamında 5 farklı noktada yer alan küçük ölçekli büfe yerleri kiralanacak. 10 ila 15 metrekare arasında değişen bu alanlar; Kiraz Parkı, Esentepe Caddesi, Atatürk Bulvarı, İstasyon çevresi ve Şehit Fethi Sekin Parkı gibi noktalarda yer alıyor.
Büfe alanları için aylık kira bedelleri 4.000 TL ile 6.000 TL arasında değişirken, kira süresi 3 yıl olarak belirlendi. Ödemelerin ise %25 peşin, kalan kısmın üç ayda bir taksitler halinde yapılacağı belirtildi.

BAZ İSTASYONU ALANLARI
İhalede ayrıca farklı mahallelerde bulunan 12 adet baz istasyonu alanı da yer alıyor. Bu taşınmazların büyük bölümü 50 metrekarelik kullanım alanlarından oluşuyor.

İhaleye konu taşınmazlar için belirlenen saatler 15:00 ile 16:20 arasında değişiyor. Her taşınmaz için ayrı ayrı teklif alınacağı ifade edildi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar