BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Bu kızlar çok can yakacak!

Kocaeli futbolunun genç ve yetenekleri kızları bir kez daha önemli bir başarıya imza attı. Sokaklar Bizim 5x5 Futbol Gençlik Kupası Marmara Bölge Finalleri’nde mücadele eden Analig Kocaeli Karması Türkiye yarı finallerine adını yazdırdı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2026 20:46
Abone OlGoogle News

Kocaeli'nin ev sahipliğinde düzenlenen bölge finallerinde rakiplerine karşı etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Gölcük İdmanocağı’nın futbolcuları hem saha içindeki mücadeleci kimliği hem de baskın futboluyla dikkat çekti. Avni Kalkavan Stadı’nda 3 gün süren organizasyonda başarılı sonuçlar alan Sinen Şirin’in çalıştırdığı ekip, Bursa karması ile birlikte yarı final biletini alarak takdir topladı.

 

AFYON’A GİDİYORLAR

Şimdi gözler Afyonkarahisar’da oynanacak yarı final müsabakalarına çevrildi. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen güçlü ekiplerin mücadele edeceği organizasyonda Kocaeli temsilcisi Erzincan’daki Türkiye finallerine yükselerek şampiyonluk yolunda bir adım daha atmayı hedefliyor. Şehir, yarı finalde mücadele edecek temsilcisinden yeni başarı haberleri bekliyor.

 
 
 ,
 
 

 

Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar