BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Berna Abiş: Kupayı hak edene verdik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Kartepe Hipodromu’nda düzenlenen Başkanlık Kupası Koşusu sonrası gazetemize yaptığı açıklamada “Kupayı hak edene verdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2026 15:06
Abone OlGoogle News

ÇOK MUTLU OLDUM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş kupayı, birinci olan The Protecter’in sahibi Sema Ulaş adına atın antrenörü Onur Özelcanat’a takdim etti. Kartepe Hipodromu’nda bulunduğu için mutlu olduğunu belirten Abiş “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası adına düzenlenen yarış için Türkiye Jokey Kulübümüzün davetlisi olarak geldim. Burada olmaktan ötürü çok mutlu oldum” dedi.  

ÖZELCANAT: MUTLUYUZ

Abiş öte yandan “Güzel bir yarış oldu ve kupayı hak edemize verdik. Kendilerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi. Onur Özelcanat ise “Böylesi nadide bir ilin en iyi kupasını kazanmak bizim için çok büyük bir şeref. Ege derbisini kazandıktan sonra Akdeniz derbisine gittik, orada atımız biraz kötü koştu ancak bu yarışta çok iyiydi. Mutluyuz… Umarım daha güzel yarışlara” şeklinde konuştu.

 

 

Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar