Başkan Kocaman, öğrencilerle buluştu
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerin eğitim ve atölye çalışmalarını inceledi, öğrencilerle bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde yürütülen eğitim, atölye ve sosyal yaşam çalışmalarını inceleyen Başkan Kocaman, öğrencilerle bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Hazırlanan ürünleri inceleyen, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kocaman, bazı etkinliklere de eşlik etti. Samimi anların yaşandığı ziyarette öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu renkli görüntülere yansıdı.
“SADECE EĞİTİM VERİLMİYOR”
Merkezde yürütülen çalışmaların çok kıymetli olduğunu ifade eden Başkan Kocaman, "Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekten çok güzel bir dünya kurulmuş. Burada sadece eğitim verilmiyor; bizim için çok kıymetli olan özel kardeşlerimizin hayatın içinde daha güçlü, daha bağımsız ve daha özgüvenli olmaları için çok yönlü bir çalışma yürütülüyor. Buradaki birbirinden güzel çalışmaları görmek bizi çok mutlu etti. Her ayrıntısı düşünülmüş, sevginin ve emeğin hissedildiği çok değerli bir merkez. Böyle güzel hizmeti hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, emeği geçen herkese ve tüm Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Kocaman’a ziyareti sırasında Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Köse eşlik etti.
ÖZEL BİREYLERİN HAYATINA DOKUNAN MERKEZ
Eğitim ve sosyal yaşam alanlarını aynı çatı altında buluşturan Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine, yeni beceriler kazanmalarına ve sosyal yaşamın içerisinde daha aktif yer almalarına katkı sunuyor. Merkezde yürütülen çalışmalarla öğrencilerin bireysel gelişimleri desteklenirken ailelerin yaşamlarına da önemli katkı sağlanıyor.
İHA






