BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Atasoy Bilgin, adaylığını duyuracak!

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Atasoy Bilgin, YENİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı için adaylığını önümüzdeki hafta resmen açıklayacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2026 14:18
Abone OlGoogle News

31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten Atasoy Bilgin, adaylık sürecinde düzenlenen lansman programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte kamuoyunun karşısına çıkmıştı. CHP’de yaşanan gelişmelerin ardından partisinden istifa eden Bilgin, Özgür Özel’in genel başkanlığındaki YENİ Parti’ye geçmişti.

 

RESMEN AÇIKLAYACAK

Bilgin’in yakın çevresine, partili arkadaşlarına ve parti yöneticilerine il başkanlığına aday olacağını kesin bir dille ifade ettiği ancak resmi açıklama için ilçe kongrelerinin tamamlanmasını beklediği öğrenildi. Bilgin, YENİ Parti’nin Kocaeli’deki ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı adaylığını resmen açıklayacak.

ARCAN VE BİLGİN ARASINDA

YENİ Parti’nin kongre takvimine göre il kongreleri 24 Ekim Cumartesi günü başlayıp 27 Ekim Salı günü sona sona erecek. Bu tarihler arasında gerçekleştirilecek olan Kocaeli il başkanlığı yarışında şu aşamada mevcut İl Başkanı Erdem Arcan ile Atasoy Bilgin’in kesin aday olacağı bilinirken; farklı ekiplerin de il başkanlığı için aday çıkarmak üzere çalışma yürüttüğü öğrenildi.
Bilgin’in adaylığını önümüzdeki hafta resmen kamuoyuna açıklamasıyla birlikte YENİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı yarışının daha da hareketlenmesi bekleniyor.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar