05 Temmuz 2026 11:18
Kocaeli'deki o mahallede hayat durdu!
Kocaeli'nin Kartepe ilçesine bağlı Nusretiye Mahallesi'nde yaşanan elektrik kesintisi ikinci gününde de devam ederken, Mahalle Muhtarı Ufuk Kıyar duruma sert tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhtar Ufuk Kıyar, mahallede iki gündür elektriğin verilmediğini belirterek, yaşanan mağduriyetin kabul edilemez olduğunu ifade etti.
HERKES MAĞDUR
Kıyar, elektrik kesintisi nedeniyle hastaların, yaşlıların, çocukların ve esnafın mağdur olduğunu vurgulayarak, bozulan gıdalar ve faaliyetleri duran iş yerleri nedeniyle oluşan zararın da giderilmesi gerektiğini söyledi. Yöneticileri göreve çağıran Kıyar, altyapı eksikliklerinin giderilmesini ve kesintinin bir an önce sona erdirilmesini istedi. Mahalle sakinlerinin mağduriyetinin derhal giderilmesi gerektiğini belirten Kıyar, sorumluların kamuoyuna açıklanmasını talep etti.