BIST14.641,56%0.45
USD48.2387%0,23
EURO55,8944 %-0.4
ALTIN6.908,74 %-3.0

Alikahya’dan ilk prova

Tarihinde ilk kez eski ismi BAL, yeni adı Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde mücadele edecek olan Alikahyaspor’da çok büyük heyecan yaşanıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2026 16:17
Abone OlGoogle News

Siyah-Beyazlı ekip, PGL için hazırlıklarını Bolu’da kamp yaparak sürdürüyor, ilk hazırlık maçında da İstanbul Cevizli Anadolu ile oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı.

İKİ TAKIM HALİNDE OYNADI

Siyah-Beyazlı ekip, Bolu’da kamp yapılan otelin sahasında oynanan maçta kadroda bulunan tüm oyunculara şans verdi. İlk 45 yarıda kalede Ahmet Demirbaş; savunmada Alperen Koç, Ensar, Kerem ve Alperen Özmen; orta sahada Efe Bera, Baran, Mehmet ve Erdinç; hücumda ise Mücahit, Yusuf Efe ve Timur Kayra’dan oluşan kadroyla çıktı. İkinci yarıda ise kalede Ahmet Efe, savunmada Emre Kar, Kerem, Alperen Özmen ve Aykut Aslan, orta sahada Orhan Şenmemiş, Tolunay Bekçi ve Emirhan İrze, ileri üçlüde ise Mehmet Can, Barış ve Fatih Güler görev aldı.

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar