BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Ahmet Oğuz: Kalmak isterdim

Kocaelispor ile yolların ayrıldığı deneyimli sağ bek Ahmet Oğuz, Mavi Kocaeli Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Alınan karara saygılıyım ancak kalmak isterdim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2026 13:51
Abone OlGoogle News

BEKLENMEDİK AYRILIK

Kocaelispor ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan, bu sezon ise takımın en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Ahmet Oğuz ile yollar beklenmedik bir şekilde ayrılmıştı. Yeşil siyahlı formayı tam 65 kez terleten başarılı futbolcu sessizliğini gazetemize bozdu ve şu ifadelere yer verdi: Sezonun devre arasında sözleşmemin uzatılması ile ilgili bir karara vardık.
Devre arasında gerçekleşmedi, kongre sonrasına bırakıldığı belirtildi. 

 

ÇOK GÜZEL İKİ YIL GEÇİRDİM

Ancak yine bir hareket olmayınca yollarımız ayrıldı. Açıkçası kalmak isterdim ancak alınan karara saygılıyım. Bence daha istekli olabilirlerdi, nasip. Kocaelispor ile birisi şampiyonluk olmak üzere çok güzel 2 yıl geçirdim. Taraftarımızdan gelen mesajlar, düşünceler ev yorumlar beni ayrıca gururlandırdı. Demek ki insanların gönlüne bir iz bırakabilmişim. 

 

HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Hodri Meydan’ın önünde oynamak da nasip oldu. Onlar ülkenin en önemli taraftar gruplarından. Bizi içeride dışarıda hiçbir maçta yalnız bırakmadılar. Eksik olmasınlar… Tarafıma gelen teklifler var. Menajerim ile değerlendirmeler yapıyoruz. Süper Lig’de  kalırım diye düşünüyorum. Sizlerin aracılığı ile Kocaelispor camiasına selamlarımı gönderiyorum. Her şey için teşekkürler.

Mecit Erdem Övüç
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar