BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

104 çocuk için unutulmaz sünnet şöleni

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde 104 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2026 17:29
Abone OlGoogle News

Gün boyu devam eden etkinliklerde çocuklar ve aileleri unutulmaz anlar yaşarken, şölen renkli görüntülere sahne oldu.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen organizasyon kapsamında çocuklara sünnet kıyafetleri teslim edildi. Ardından Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

MEHTER EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER, TÜRBEDEN DUA ETTİLER

Başkan Ali Yıldırım Sezer ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, daha sonra Gölcük Belediyesi Çocuk Mehter Takımı eşliğinde Anıtpark'a yürüdü. İlçe merkezinde vatandaşların alkışlarıyla karşılanan çocuklar, program kapsamında Sultan Baba Türbesi'ni ziyaret ederek aileleriyle birlikte dua etti.

Şölen, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti, dualar ve semazen gösterileriyle devam etti. Başkan Sezer de burada ailelerle bir araya gelerek çocukların mutluluğunu paylaştı.

 

BAŞKAN SEZER: "EVLATLARIMIZIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYORUZ"

Mevlit programında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sünnet olan çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sezer, "Bugün evlatlarımızın hayatındaki bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun, ailelerine ise hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim evlatlarımızı sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde büyütmeyi nasip etsin." ifadelerini kullandı.

 
 
 

İHA
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar