BIST9.356,04 %-1.2
USD38.9767%0,13
EURO44,2243 %0.49
ALTIN4.204,13 %1.96

Yola çıkacaklar dikkat... Karayollarında güncel durum ne?

Karayollarında yapım, bakım ve onarım faaliyetlerinin sürdüğü bölümlerde, sürücülerin yavaş seyretmeleri ve trafik işaretleri ile görevlilerin yönlendirmelerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2025 12:11
Abone OlGoogle News

Karayolları Genel Müdürlüğünün yayımladığı yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kınalı ile Gümüşova kavşakları arasında kalan bazı kesimlerde, gece 21.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları yapıldığından şerit daraltmaları uygulanıyor.

Burdur-Antalya kara yolunun 44 ile 45. kilometreleri arasında bulunan Altınkale Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmalar ve yol inşaatı nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun 0 ile 1. kilometreleri arasında, İstanbul-Kırıkkale yönünde bulunan Susuz Köprülü Kavşağı’nın sağ toplayıcı yolunda yürütülen yapım çalışmaları sebebiyle şerit daraltılarak trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor.

Kırşehir-Ankara kara yolunun 44 ile 46. kilometreleri arasında yürütülen yol yapım çalışmaları sebebiyle, trafik akışı bölünmüş yolun yalnızca bir şeridinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay kara yolunun 49 ila 51. kilometreleri arasında devam eden köprü inşaatı nedeniyle, sürücülerin yol üzerindeki trafik levhalarına ve görevli personelin yönlendirmelerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Burdur-Antalya kara yolunun 44 ile 45. kilometreleri arasında bulunan Altınkale Köprülü Kavşağı ve çevresindeki çalışmalar dolayısıyla ulaşım kontrollü şekilde sürdürülebiliyor.

Tokat-Niksar kara yolunun 36-38. kilometrelerinde yapılan şev düzenleme çalışmaları ile Kars-Ardahan kara yolunun 50. kilometresindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü olarak devam ettiriliyor.

Ezine-Gülpınar-Ayvacık il yolunun 21 ila 24. kilometreleri arasında yürütülen asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle, araç trafiği alternatif servis yoluna yönlendiriliyor.

Göksun-Geben-Andırın kara yolunun 31 ile 58. kilometreleri arasındaki çeşitli bölümlerde sürdürülen yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar