BIST9.612,84 %-0.3
USD38.0121%0,13
EURO41,0230 %-0.1
ALTIN3.762,00 %0.83

Vurulan genç Engin Koyun'un yeğeni!

Dün akşam Körfez'de silahlı saldırıya uğrayan kişinin Engin Koyun'un yeğeni olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2025 13:42
Abone OlGoogle News

Körfez Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'nde dün akşam gerçekleşen olayın nedeni belirlendi. Ayağından vurulan Yavuz K.'nin, galerinin girişinde alkol alan iki kişiyi uyardıktan sonra saldırıya uğradığı öğrenildi.

Silahlı saldırının ardından ayağından vurulan Yavuz K., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Kurşunun ayağından girip çıktığı ve Yavuz K.'nin bugün ameliyata alınacağı bildirildi. Edinilen bilgilere göre, Yavuz K. oto galerinin önündeki alkol alan iki kişiyi uyardı. Bir süre sonra dışarı çıkan Yavuz K. ile şahıslar arasında önce sözlü bir tartışma yaşandı.

Tartışma büyüdüğünde A. Ö. adlı şahıs önce şişe ile Yavuz K.'nin kafasına vurdu, ardından yanındaki tabanca ile ayağına ateş ederek kaçtı. Saldırgan, polisin yaptığı çalışma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

Kocaelispor'un eski Başkanı ve AK Parti eski Körfez İlçe Başkanı olan iş adamı Engin Koyun'un yeğeni olan Yavuz K.'nin yaşam tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar