Vali Aktaş: Eğitim ve sağlıkta hamle yılımız olacak
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel gazetecilerle bir araya geldi. Vali Aktaş “Bu yıl eğitim ve sağlık binalarının yapımı konusunda en çok pay alan iller arasında yer alacağız” dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kocaeli Valiliği Maide Kafe ve Restoran'da kahvaltı programına ilimizde yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
ÖNEMLİ KONULARIMIZ SAĞLIK VE EĞİTİM
Vali Aktaş, “Göreve başladığımız ilk günden beri tüm vatandaşlarımızla görüşmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşımıza kapımız her zaman açık olacak. İlçelerimizi, kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Gerekli bringleri aldık. Artık Kocaeli'yi tanıma sürecimizin sonuna geldik. İlimize neler yapabileceğimiz konusunda adımlar atacağız ve çalışacağız. Kocaeli her ne kadar sanayi şehri olarak bilinse de diğer alanlarda da oldukça değerli bir kent. Burası bir kavşak noktası. Turizm ve tarımla da öne çıkma imkanı olan bir şehiriz, özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin çalışmalar ile her geçen gün daha iyi bir noktaya gidiyoruz. En önemli konularımız sağlık ve eğitim. Önümüzdeki süreçte deprem riski olan bina ve yapılarımızı yıkarak yerine yeni binalarımızı inşa edeceğiz. Belki eğitim alanında en fazla yatırım alan 3 şehirden biri olacağız” dedi.
Haber Merkezi