BIST9.356,04 %-1.2
USD38.9767%0,13
EURO44,2243 %0.49
ALTIN4.204,13 %1.96

Tatlı Güven’in 41. yıl kutlaması 15 Mayıs’ta

Mesut ve Metin Güven kardeşler firmalarının kuruluşunun 41. yıl dönümünün Kocaelispor’un şampiyonluk senesine rastlamasından ayrıca büyük mutluluk duyuyorlar.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2025 10:42
Abone OlGoogle News

Tatlı Güven çok değerli bir İzmit markası. İhsan Güven tarafından 1984 yılında kurulmuş. Daha sonra oğulları Metin ve Mesut Güven işin başına geçmişler. İhsan Güven de hala imalatın başında.

Tatlı Güven markası özellikle Sütlü Nuriye ile büyüdü. Bugün İzmit’te 4 şubesi var. Ayrıca Türkiye’nin ve dünyanın her yerine online sipariş alıp tatlı gönderebilecek bir düzene sahipler. 

Tatlı Güven bu yıl 41. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Mesut ve Metin Güven kardeşler firmalarının kuruluşunun 41. yıl dönümünün Kocaelispor’un şampiyonluk senesine rastlamasından ayrıca büyük mutluluk duyuyorlar. Tatlı Güven, 15 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da 41. yıl kutlaması yapacak. Tatlı Güven’in merkez şubesi bilindiği gibi İzmit İstiklal Caddesi Kalaycılar Çarşısı mevkiinde. 15 Mayıs günü saat 10.30’da dükkanın hemen alt kısmında İstiklal Caddesi üzerinde masalar kurulacak, kahvaltı ikramı ile 41. yıl kutlaması yapılacak.  Güven kardeşler 15 Mayıs günü bu yaş günü kutlamasına bütün müşterilerini, esnaf arkadaşlarını ve İzmitlileri davet ediyorlar. Biz de şimdiden Tatlı Güven’e nice yaşlar diliyoruz.

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar