BIST12.668,52%1.70
USD43.2797%0,13
EURO50,1988 %-0.1
ALTIN6.358,87 %-0.5

Son dakikada yıkıldık!

Süper Lig'de 18. hafta maçında Kocaelispor, sahasında özellikle ikinci yarıda birçok pozisyonu cömertçe harcadığı mücadelede Trabzonspor'u adeta elinden kaçırırken, 90. dakikada faul tartışmaları arasında kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2026 19:09
Abone OlGoogle News

Kocaelispor, Süper Lig’in ikinci yarısına sahasında oynadığı zorlu Trabzonspor maçı ile başladı. Teknik direktör Selçuk İnan, beklentilerin dışında bir 11 sahaya sürerken temsilcimiz kendi taraftarları önünde Karadeniz et ekibi karşısında öne geçmeyi başardı. Dakikalar 18'i gösterdiğinde Tayfur Bingöl’ün ortasını arka direkte net bir vuruş ile tamamlayan Hırvat golcü Bruno Petkovic, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Yeşil-siyahlılar bu golden sonra geriye yaslanırken, baskısını arttıran konuk takım 44. dakikada Felipe Augusto ile skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. 

TARTIŞMALI GOLLE 90'DA YIKILDIK 

İkinci yarıya sakatlanan kaleci Jovanovic’in yerine Gökhan Değirmenci dahil olurken, günün etkisiz isimlerinden Churlinov’un yerine de Show oyuna dahil oldu. 65. dakikadan sonra taraftarlarının da desteği ile Trabzonspor kalesine daha çok yüklenmeye ve pozisyon bulmaya başladı. Birçok net pozisyona giren ve bunları değerlendirmeyen Kocaelisporlu futbolcular adeta saç baş öldürürken, 90. dakikada faul tartışmaları arasında Muçi'nin attığı golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Trabzonspor’u adeta elinden kaçıran Kocaelispor, önümüzdeki hafta deplasmanda Samsunspor’un konuğu olacak. 

 

Umut Karagöz
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar