BIST9.877,59 %-0.3
USD36.2367%0,27
EURO38,0183 %0.36
ALTIN3.360,84 %-1.1

Sefa Sirmen masaya geri dönmüş

Bir süredir rahatsız olan Sefa Sirmen daha fazla dayanamamış, İhsaniye’deki okey ve tavla masasına geri dönmüş.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2025 12:06
Abone OlGoogle News

İlimiz siyasetinin sembol ismi Sefa Sirmen, siyasetten tamamen geri çekildikten sonra zamanının büyük bölümü köyü İhsaniye’de dostlarıyla okey ve tavla oynayarak geçirir olmuştu.

Ancak geçenlerde Sirmen biraz rahatsızlandı. Zatürre başlangıcı teşhisi konuldu, bir süre hastanede tedavi gördü. Hastaneden taburcu edildikten sonra da doktor tavsiyelerine uydu, bir hafta kadar evinden çıkmadı.

Ama Sefa Sirmen daha fazla dayanamamış, İhsaniye’deki okey ve tavla masasına geri dönmüş. O’nu çok özleyen dostları da son derece memnun. Sefa Sirmen’e sağlıklı, huzurlu günlerde bol bol dostlarıyla keyifli anlar yaşamasını diliyoruz.

Hatice Hünerel
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar