BIST10.978,26%0.22
USD40.7392%0,03
EURO47,7312 %0.31
ALTIN4.398,24 %0.31

Sağanak gidiyor, bunaltıcı sıcaklar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre sağanak yağış birkaç gün içinde etkisini kaybedecek ve hava sıcaklıkları yükselişe geçecek. Güney Ege'de ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerleri 40 derece dolaylarına ulaşacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021 10:15
Abone OlGoogle News

Yurt genelinde haftalardır etkili olan sağanak yağışlar adım adım etkisini azaltacak ve hafta sonu sadece Karadeniz Bölgesi’nde yağış görülecek. Yağışların azalmasıyla birlikte hava sıcaklıkları yükselişe geçecek. İstanbul’da 30 dereceye dayanacak olan sıcaklık değerleri, İzmir’de 38, Ankara’da 29 derece dolaylarında hissedilecek. 42 derece sıcaklık beklenen Aydın, Türkiye’nin en sıcak şehri olacak.

İSTANBUL VE BİRÇOK İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevreleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Çorum, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!