BIST12.585,49%1.03
USD43.2787%0,12
EURO50,2790 %0.00
ALTIN6.410,29 %0.25

Kocaeli’de marketten alışveriş yapanlar dikkat!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir vatandaşın market alışverişi sonrası yaşadığı durum, gıda güvenliği tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2026 14:09
Abone OlGoogle News

Şikayetvar platformunda yer alan iddiaya göre vatandaş, Karamürsel’de bulunan Migros şubesinden satın aldığı yerli yeşil mercimek paketini, yemek yapmak için açtığında beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Paketi açan vatandaş, mercimeklerin böceklenmiş olduğunu ve içinden siyah renkli böcekler çıktığını fark ettiğini belirtti. Gıda ürününde böyle bir durumla karşılaşmanın hem sağlık açısından endişe verici hem de son derece rahatsız edici olduğunu ifade eden vatandaş, ürünün son kullanma tarihinin 17.09.2027 olmasına rağmen bu halde olmasının kabul edilemez olduğunu söyledi. 

İADE TALEP ETTİ 

Vatandaş, alışveriş fişinin elinde olmadığını ancak ödemeyi MoneyPay üzerinden yaptığı için alışveriş kaydının sistemde görülebileceğini belirtti. Açılmış halde beklettiği ürünle ilgili olarak, para iadesi yapılmasını, yaşanan durumla ilgili açıklama ve özür iletilmesini talep etti. Ayrıca aynı sorunun başka müşterilerin de başına gelmemesi için, ilgili ürün partisi ve raflara yönelik denetim yapılması çağrısında bulundu. Yaşanan olay, Kocaeli’de market ürünleriyle ilgili denetimlerin yeterliliği konusunda soru işaretleri oluşturdu.

 

Haber Merkezi
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde mavikocaeli.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan mavikocaeli.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar